søndag 4. november 2012

Kontra beskjed: ”Livet er ikke det verste man har.” "Noen ganger er det helt ok."

Jeg er redd jeg har klagd litt for mye. Det var ikke meningen. Jeg har det nemlig ikke ille og jeg sover meg gjennom mye vondter. Dessuten har jeg ikke så mye smerter. Bare veldig veldig lat slapp, trøtt og daff. Jeg har til vanlig et veldig svingende humør (bipolar etc), men nå er jeg bemerkelsesverdig harmonisk. Nesten på grensen til det kjedelige. Vanligvis har jeg mye snakk som presser på, men nå kan jeg være stille i lengre perioder. Kanskje det er noen høyere makter som mener at jeg skal lære noe av denne behandlingen: Nemlig å bli en bedre lytter :-)

Stod opp tidlig i dag (les 11) for å dra på navnedagen til grandtantebarnet mitt Vilde. Siden jeg har gått ned så mye i vekt koste jeg meg glugg ihjæl med deilig tapas og mengder av kake.  Denne uken skal vi bo hos en tenåringsnevø som er alene hjemme…dette for å hindre at huset blir revet ned. Jeg var flink og husket alle pillene. En hel bærepose.
Tilbake til klagingen ja: Jeg vet jeg ikke har det så langt nær så ille som mange av mine interferonkolleger. Det eneste jeg har vært uheldig med er at jeg må gå på kuren et helt år. Men jeg vil jo heller det enn å ha masse smerter. Kuren er virkelig ikke så ille som jeg forespeilet meg. Det verste er å komme meg ut av senga…jeg er helt i ørska og har litt angst sånn i halvsvime. Men har jeg først kommet meg opp går alt så meget bedre.
Jeg unnet meg en tur til frisøren i forrige uke, for det så ut som jeg hadde hybelkaniner på hodet. Det blekke billig. Jeg tok full pakke med farging, klipp og føn. Vet ikke om jeg har skrevet det før…i så fall bare bekrefter det av jeg har udugelig hukommelse.
Jeg er virkelig litt skuffet over at jeg ikke beveger meg mer. Det å gå er jo ikke så trivelig siden det stort sett er mørkt når jeg er våken. Døgnet har jeg snudd trill rundt. Men jeg har en trimsykkel fra FINN (med kaloriteller!) som jeg fikk av Bjørnen til bursdagen min (i rettferdighetens navn: Jeg hadde ønsket meg den). Den er nesten ikke brukt. Jeg har en rockering også. Skjerpings jorsol!

4 kommentarer:

  1. Godmorgen Solstråle!! For et hyggelig innlegg å drikke kaffien til her på morgenkvisten. Jepp. Jeg prøver å snu rytmen litt ;)

    Jorunn, kjære, du har ikke klaget i det hele tatt! Tror det er viktig å sette ord på livet som det er jeg. Har aldri opplevd dine bidrag som klaging, tvert imot som inspirasjon!!

    Jeg er glad du ikke over lengre tid har satt fast noen pille i halsen til dags dato ;) Det vil du ikke oppleve, tro meg. ;) Det er ufattelige mengder som skal ned, og jeg er glad de glir uten noen nye kriser hittil. Bæreposer ja...sikkert flere julenisse-sekker om du regner behandlingen din gjennom.

    De hybelkaninene...?? Tålte de å bli kjemisk farget uten å rømme?

    Du skriver så herlig! Liker deg!! <3

    Saraklem

    SvarSlett
  2. Tenk å våkne til Saraklem. Livet smiler.
    Håret ble veldig kort og fint ja. Tror hun brukte minicolor som er mer skånsomt mot håret.
    Jeg kom til å tenke på hvor mye er det egentlig denne kuren koster? Kommer jeg til å føle meg mer verdifull etterpå?

    SvarSlett
  3. Jeg syns ikke du klager i det hele tatt, jeg! Dessuten så har man lov til å sette ord på følelsene sine når man går igjennom noe sånt som det her. Om det så skulle være klaging. Og det er alltid noen som har det værre enn en selv, men det betyr vel ikke noe for hvordan man har det i sitt eget liv :)

    Gikk faktisk inn på bloggen din fordi jeg tenkte at jeg skulle skryte litt av deg. Jeg syns du er så utrolig flink til å gå ut og finne på ting. Om det så er å dra på besøk til familiemedlemmer eller ulike andre aktiviteter. Det inspirerer meg til å ville prøve å gjøre ting også. Blir som oftest sittende hjemme i sofaen, men tenker at jeg må ta litt tak i meg selv og gjøre mer, jeg også :) Takk for det, Jorunn!

    SvarSlett
  4. :D Godt sagt, Rags! Helt enig.

    Jorsol <3

    Heia begge to. Og ja, vi kommer helt sikkert til å kjennes oss meget verdifulle som har konsumert for flere hundre tusen kroner i bi- og virkninger.

    Sara :)

    SvarSlett