onsdag 27. juni 2012

*Virusfri*


I dag fikk jeg vite at jeg er blitt virusfri. Tenk det du. Da er sjansene veldig store for at jeg blir helt frisk.
Alle blodprøver er lave (skjønner ikke noe av de tallene). Jeg må ta blodprøver hver uke for å sjekke at de ikke blir for lave. Så det er ikke rart at jeg er helt på felgen. Sover mye, puster og peser i de minste motbakker og litt lavt stemningsleie. Men alt i alt slett ikke ille.  Det er litt tungt å tenke på at  jeg skal ha det sånn helt til februar, men i dag må jeg bare smile.

3 kommentarer:

  1. Hei Jorunn.
    Kom over bloggen din på hepatitt.org og er veldig glad for at jeg fant den! Skal selv starter behandling 1.oktober for genotype 1.
    Det som jeg egentlig lurte på, som jeg ikke skjønte helt er, hvorfor må du behandles i 48 uker hvis du er virusfri? Det var ikke helt logisk for meg.. Men egentlig så er ikke noe av det her så veldig logisk

    SvarSlett
  2. Jeg vet sant og si ikke jeg. Bare godtar det de sier på sykehuset :-) Men jeg skal spørre neste gang jeg er på sykehus. Jeg er egentlig litt sløv som ikke har satt meg sånn veldig inn i de biologiske fakta.
    Håper du er like heldig som meg og ikke får så fæle bivirkninger. Alltid værst i starten.

    SvarSlett
  3. Jeg kan jo spørre selv på sykehuset også da :) Kommer vel til å være der en del fremover.
    Ja, jeg håper jeg er heldig med bivirkningene, har grua meg litt til de. Men det er litt beroligende å lese blogger som din da :)

    SvarSlett